Okulumuz Hakkında

Türkmenli Köyü Bayramiç/ÇANAKKALE
 Fotoğrafı

VİZYON

Sevgiyi ve hoşgörüyü temel değer kabul eden çağın gerektirdiği araştırmacı, sorgulayıcı girişimci öğrencileri yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Biz; Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılapları´na bağlı, Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek, Kendi kendine yetebilen, problem çözebilen, sorgulayıcı, bilimsel düşünceyi benimsemiş,yeniliklere açık, hayata sevgiyle bakan, mutlu ve lider insanlar yetiştirmek, Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten çalışmaları referans gösterilen öğrenciler yetiştirmek, Her çocuğun içindeki değerleri ortaya çıkarmak, haklarını koruyacak yapı ve donanımı kazanmalarını sağlamak için varız.

Öğretmen

Pansiyon Bilgisi

ADSL (2 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuzun bulunduğu Türkmenli Köyü İl Merkezimiz Çanakkale´ye 61 Km, İlçe Merkezimiz Bayramiç´e 13 Km Mesafede bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Türkmenli İlkokulu Bayramiç’e 13km uzaklıktaki Türkmenli köyü’nde bulunmaktadır.Öğretmenler genellikle Bayramiç’ten ve ya Çanakkale’den geliş-gidiş yapmaktadır.Ev kiraları 200-350 TL arasında değişmektedir.

Taban-Tavan Puan Bilgileri

Okulun YGS/LYS Başarı Durumu