Kurum Adı : Türkmenli İlkokulu
WEB Adresi : http://turkmenliilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Türkmenli Köyü Bayramiç/ÇANAKKALE

VİZYON
Sevgiyi ve hoşgörüyü temel değer kabul eden çağın gerektirdiği araştırmacı, sorgulayıcı girişimci öğrencileri yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON
Biz; Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılapları´na bağlı, Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek, Kendi kendine yetebilen, problem çözebilen, sorgulayıcı, bilimsel düşünceyi benimsemiş,yeniliklere açık, hayata sevgiyle bakan, mutlu ve lider insanlar yetiştirmek, Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten çalışmaları referans gösterilen öğrenciler yetiştirmek, Her çocuğun içindeki değerleri ortaya çıkarmak, haklarını koruyacak yapı ve donanımı kazanmalarını sağlamak için varız.

Öğretmen Sayısı : 5
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 111
Öğretim Şekli : Normal Öğretim
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:50 14:45
Derslik Sayısı : 5 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (2 Mbit)
Hazırlık Sınıfı
Misafirhane
Kantin
Revir
Bahçe
Lojman Sayısı : 1
Lojman Bilgisi :
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuzun bulunduğu Türkmenli Köyü İl Merkezimiz Çanakkale´ye 61 Km, İlçe Merkezimiz Bayramiç´e 13 Km Mesafede bulunmaktadır.
Ulaşım : Özel Vasıta ile Bayramiç Seyahat ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Türkmenli İlkokulu Bayramiç’e 13km uzaklıktaki Türkmenli köyü’nde bulunmaktadır.Öğretmenler genellikle Bayramiç’ten ve ya Çanakkale’den geliş-gidiş yapmaktadır.Ev kiraları 200-350 TL arasında değişmektedir.

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR
: